Om mig

Om Mig

 

Jeg hedder Marianne Therkelsen.

 

Jeg er udlært som hunde frisør i 2009 efter 3 år som elev.

Jeg tog min uddannelse i Lisa´s Hunde salon, som er i foreningen LHS (landsforeningen for hundesorinering).

 

Derefter var jeg andsat 1 år i salon, hvor jeg også fungerede som barselsvikar, for Lilian, hvor efter jeg gik på barsel.

Nu er jeg så nåde så langt at jeg selv ville have min salon og jeg mente at det var nemmest at fortsætte i det navn som jeg allerede har brugt i flere år til min lille kennel altså Sille`s, så der for kommer navnet Sille´s Salon.

 

Det startede med at jeg i 1999 fik min lille pomeranie Rickie, det var ikke noget særligt, for jeg hade haft en før, men denne her gang blev det til lidt mere, jeg begyndte at udstille ham, og det blev hurtigt en lille tæve og så til en lille en mere, og en mere. nu var jeg oppe på 3 hunde, og det var ved og gribe om sig med alt det pæls arbejde der var, når der var udstillinger, for det var jo ikke kun på mine egne hunde, det var jo også for venner der blev ordnet hunde.

Så nu var det på tide at lære noget mere konkret. Det var lige noget der faldt i min smag, jeg fandt ud af at mine hænder vendte rigtigt til det her arbejde, og det var pludseligt ikke at stå op om morgenen og gå på arbejde, men det var stå op og gå i hunde salonen, dejligt. Nu er det så endt med at der er 1 lille pomeranie og 2 yorkshierterrie hjemme ved mig. Og en hunde salon, som jeg ligger hele mig hjerte i og alt den tid der er muligt.

Nyheder


Sille's Salon V/Marianne Lindgreen Therkelsen    •     98421221 - 53655362     •     salon@silles.eu    •     

Søndergade 149, 9900 Frederikshavn og 

                                                                             Dronninglund Dyrehandel Stationsvej 14-16 9330 Dronninglund